ASCOTID Trail Race. Câte persoane s-au înscris Sport
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 247 Vizualizări

ASCOTID Trail Race. Câte persoane s-au înscris

Înscrierile pe lista cu sponsorii și partenerii ASCOTID Trail Race s-au încheiat. Cea mai mare campanie de sănătate în care se promovează sportul în rândul persoanelor cu diabet și a celor sănătoase, ca forma de prevenție a diabetului zaharat de tip 2 a închis lista de înscrieri online. Cei care mai vor, se pot înscrie la fața locului în ziua de 24 septembrie, ziua competiției. Toboșarii din Asserculis vor fi alături de participanți si vor întreține atmosfera pe parcursul evenimentului moderat de Ovidiu Mita, maestru de ceremonii.

“Avem 420 de persoane care s-au înscris, plus cei la fața locului, am suplimentat până la 500. Încurajăm sportul, atât în rândul persoanelor cu diabet, cât și a celor sănătoase, ca forma de prevenție a diabetului zaharat de tip 2  ”, a declarat Rodica Molnar, președinte Asociația Copiilor și Tinerilor Diabetici-Mureș-ASCOTID.

ASCOTID Trail Race este o campanie de sănătate organizată de Asociația Copiilor și Tinerilor Diabetici Mureș (ASCOTID)  și reprezintă o competiție de alergare pe teren accidendat care susține activitatea fizică pentru toate categoriile de vârstă. Competiția se va desfășura în Târgu Mureș iar zona principală de desfășurare a acesteia este Platoul Cornești, cel mai înalt punct al orașului. Traseul este considerat unul ușor însă care necesită un nivel minim de pregătire având în vedere diferența de nivel care se înregistrează, aproximativ 584 de metri pentru proba de semimaraton, respectiv 256 de metri pentru proba de cros.

 4 probe regăsite în practica sportivă

Proba de cros, cu o lungime de 10 kilometri, timp limită de parcurgere 2,5 h

Proba de semimaraton, cu o lungime de 21de kilometri – timp limită de parcurgere de 4h

Cursa Family (echipa formată dintr-un copil cu vârstă între 0-6ani şi un adult) cu o lungime de  0.6 km – timp limită de parcurgere 30′

Cursa de copii cu o lungime de 0.6 kilometri( cu vîrsta între 7 – 10 ani ) și Cursa de copii cu o lungime de 1,2 km ( cu vîrsta între 11-17 ani) -timp limită de parcurgere 30′.

Pe traseu, sportivii de la semimaraton vor avea parte de 4 puncte de susținere alimentară/hidrică, cei de la proba de cros vor avea parte de 2 puncte de susținere alimentară/hidrică iar copii vor avea 1 singur punct de susținere alimentară (zona de finish).

Documente necesare pentru a ridica kit-ul de participare

Actul de indentitate, contribuția de participare pentru susținerea evenimentului(pentru sportivii care se înregistrează la competiție până în data de 09.09.2022), declarația pe propria răspundere, completată și semnată, declarația pe propria răspundere, completată, semnată de către părinte (tutore) pentru participanții cu vârstă sub 18 ani.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE