Home / Agricultura / Predare de ștafetă la vârful companiei Azomureș

Predare de ștafetă la vârful companiei Azomureș

Distribuie

Începând cu data de 1 octombrie, funcția de director general al Azomureș, cel mai mare și important producător de fertilizanți din România, va fi preluată de Josh Zacharias, care a ocupat până acum poziția de director comercial în cadrul companiei.

Josh Zacharias îl înlocuiește pe Harri Kiiski care se retrage de la vârful Azomureș din motive personale. Harri Kiiski a preluat conducerea companiei târgumureșene de la 1 ianuarie 2020, după ce anterior deținuse funcția de director operațional în Azomureș.

„Harri Kiiski a asigurat conducerea companiei într-o perioadă fără precedent în istoria Azomureș, în timpul pandemiei de Covid și, mai recent, în timpul crizei energetice aflate încă în curs de desfășurare”, a anunțat astăzi și Biroul de Presă al companiei.

Acesta va mai rămâne în Târgu Mureș în luna octombrie, pentru a asigura tranziția lină a atribuțiilor spre noul director general.

Cu experiență în top management în cadrul Grupului Ameropa, Josh Zacharias a ocupat în trecut pozițiile de Chief Risk Officer în cadrul Ameropa, Elveția, sau director general și CFO al Impact Fertilisers din Australia, societate, de asemenea, membră a grupului. Noul director general al Azomureș are un MBA în finanțe și economie obținut la NYU Stern School of Business, SUA, și este licențiat în matematică al Carleton College, SUA.

Azomureș este cel mai important producător de îngrășăminte pentru agricultură din România. Azomureș furnizează și materii prime (Uree și Melamină) pentru mai multe obiective industriale din România. Producția anuală (în condiții normale de funcționare) este de 1,6 milioane de tone de îngrășăminte, aproximativ 75% din producție fiind destinată fermelor românești. Azomureș este parte din grupul elvețian Ameropa, unul dintre cei mai mari traderi de îngrășăminte și cereale la nivel global.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Premiul I pentru Școala Gimnazială Ioan Vlăduțiu din Luduș

Distribuie Trupa de teatru a Școlii Gimnaziale Ioan Vlăduțiu, “Les amis de la scène”, coordonată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.