Home / Administratie / Demers pentru modernizarea Pieței ”Cuza Vodă” din Târgu Mureș

Demers pentru modernizarea Pieței ”Cuza Vodă” din Târgu Mureș

Distribuie

Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș au aprobat joi, 29 septembrie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, organizarea unui concurs de soluții pentru obiectivul ”Centru de desfacere produse alimentare și nealimentare – Piața ”Cuza Vodă”, Târgu Mureș.”

”Construcția se dorește a fi realizată și  certificată conform conceptului de “green building”, cu spații comerciale utile, moderne, cu facilități multiple, care permit organizarea de evenimente și activități pe tot parcursul anului, cum ar fi târguri, activități legate de arte și meșteșuguri specifice zonei. Detaliile concursului urmează a fi disponibile pe siteul oficial al Municipiului Târgu Mureș www.tirgumures.ro”, a informat Serviciul Relații Interne și Internaționale din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Mureș.

(Redacția)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Biblioteca Teleki în straie noi

Distribuie Biblioteca Teleki-Bolyai are haine noi. “Am terminat renovarea acoperișului Teleki Téka – Bibliotheca Telekiana. …