Home / Administratie / Infrastructura rutieră din Răzoare, îmbunătățită

Infrastructura rutieră din Răzoare, îmbunătățită

Distribuie

Conducerea Primăriei comunei Miheşu de Câmpie anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Îmbunătățirea infrastructurii rutiere sat Răzoare, comuna Miheșu de Câmpie, județul Mureș”, propus a fi realizat în comuna Miheşu de Câmpie, sat Răzoare: DC 107, strada Viilor, strada 9 Mai, strada 22 Decembrie și strada Mihai Vodă.

”Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, și marți – vineri, orele 9.00 – 12.00, precum și la sediul titularului, Comuna Miheşu de Câmpie, strada Mihai Eminescu nr. 4, în zilele de luni – vineri, între orele 9.00 – 15.00. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, și marți – vineri, orele 9.00 – 12.00 și zilnic pe e-mailul office@apmms.anpm.ro”, se menționează într-un comunicat.

(Redacția)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

PUG reactualizat în Petelea

Distribuie Conducerea Primăriei comunei Petelea anunță publicul interesat asupra depunerii la Agenția pentru Protecția Mediului …