VIDEO: Razie nocturnă organizată de Poliția Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 774 Vizualizări

VIDEO: Razie nocturnă organizată de Poliția Târgu Mureș

Poliția Municipiului Târgu Mureș a organizat, în noaptea de 7 spre 8 octombrie, în intervalul orar 20.00 – 4.00, o acțiune cu efective mărite pe raza municipiului.

”Scopul acțiunii a fost prevenirea faptelor antisociale și a infracțiunilor stradale, prevenirea și combaterea infracțiunilor la regimul rutier, depistarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, combaterea infracțiunilor la regimul armelor și munițiilor, verificari pe linia sistemelor de pază și de securitate, verificarea legalității functionării unităților de alimentație publică și respectarea legislației specifice în domeniul economico-financiar, precum și creșterea vizibilității poliției”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potrivit sursei citate, au fost legitimate 212 de persoane, au fost controlate 120 de autoturisme și verificate 17 societăți comerciale – baruri, cluburi și discoteci.

”În urma controalelor efectuate, polițiștii au aplicat 28 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 7.940 de lei. În ceea ce privește traficul rutier, polițiștii au aplicat 25 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor rutiere conform OUG 195/2002. 2 sancțiuni au fost aplicate pentru încălcarea normelor legale conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și una conform altor acte normative. De asemenea, a fost constatată o infracțiune la regimul rutier, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice”, mai menționează sursa citată.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Regele Ferdinand I” Târgu Mureș și a lucrătorilor din cadrul Direcției Poliției Locale Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE