Locul 7 la Cupa Europei pentru popicarele mureșene Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 183 Vizualizări

Locul 7 la Cupa Europei pentru popicarele mureșene

Calificată la Cupa Europei de popice, disputată în Germania, la München, echipa feminină Electromureş Romgaz Târgu Mureș a încheiat competiţia pe locul VII. Pentru a obține calificarea în semifinale era necesar de un rezultat de cel puţin 3400 de popice doborâte, rezultat care era la îndemâna mureșencelor. 

În urma evoluţiilor din runda preliminară, ultima clasată care a îndeplinit această condiție a fost vicecampioana Sloveniei KK Calcit Kamnik, în timp ce mureşencele s-au aflat sub acest „barem”, rezultatul final al campioanei României fiind de 3291 p.d.

Unele dintre sportivele antrenate de Orosz István şi Seres Jozsef au reuşit totuşi rezultate valoroase. Astfel, Seres Bernadett a fost foarte aproape de graniţa psihologică, cea de 600 „beţe”, cu un rezultat de 595 p.d.

Pentru tânăra echipă mureşană au mai evoluat, în ordinea valorii rezultatelor: Szabo Julia Emese – 580 p.d., Roxanna Andreea Bordianu – 547p.d., Dan Monica – 546 p.d., Maria Ciobanu – 519 p.d., Budoi Noemi (243 p.d.) / Jánosi Halmágyi Kriszta (261 p.d.) – 504 p.d. Rezerva echipei a fost Fekete Réka.

Trofeul a fost cucerit de echipa germană SV Pollwitz, fiind urmată pe podium ZKK Istra (Croaţia) şi SKK Nachod (Cehia).

La masculin învingătoare a fost formaţia croată KK Zapresic, în timp ce reprezentanta României, CSO Tălmaciu, a încheiat pe locul XII.

De menționat, lotul mureșean a efectuat deplasarea în Germania cu sprijinul Minibus Tour, ZASS Romania S.R.L. și Consiliului Judeţean Mureş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE