DAW Bența, certificare Deloitte Best Managed Companies Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 340 Vizualizări

DAW Bența, certificare Deloitte Best Managed Companies

DAW Bența a obținut certificarea Best Managed Companie la prima ediţie a programului organizat de Deloitte şi Banca Transilvania. Este vorba de o certificare acordată în baza unei metodologii internaţionale, care evaluează patru piloni: strategie, cultură, inovaţie-resurse şi guvernanţă.

A avut loc un număr mare de sesiuni, workshopuri, grupuri de lucru, la care au participat facilitatori, Deloitte, Banca Transilvania, pe de-o parte și proprietari de business și echipele de management ale business-urilor pe care le conduc.

Programul a fost parcurs de 21 de companii antreprenoriale româneşti care au centrul de management în România, cu afaceri între 10 şi 75 de milioane de euro, acestea fiind criteriile de eligibilitate. Dintre acestea, nouă companii au obţinut certificarea din partea unui juriu independent format din Cristian Popa, membru în CA al BNR, Radu Hanga, preşedintele BVB, Cristian Nacu, senior country officer la International Finance Corporation şi Nicolae Istudor, rectorul Academiei de Studii Economice (ASE) Bucureşti.

În cadrul Galei Best Managed Companies România 2022, organizată la finalul săptămânii trecute, reprezentanţii Deloitte România, BT şi membrii juriului au detaliat derularea şi rezultatele programului şi au fost înmânate certificările companiilor care au obţinut titlul.

“Am încercat să oferim companiilor antreprenoriale prilejul să reflecteze asupra unor dimensiuni cheie ale actvității lor, după o metodologie dezvoltată de noi la nivel global”, a explicat Alexandru Reff, country managing partner la Deloitte România şi Moldova.

“Ce aţi furnizat aici este o fundaţie – cu se poate creşte sectorul antreprenorial, cum se pot încuraja oamenii şi despre ce înseamnă să ai şi să dezvolţi un business. Prin faptul că este un program internaţional, am avut ocazia să învăţăm şi noi”, a spus, în cadrul galei, Ömer Tetik, CEO-ul Băncii Transilvania.

“Antreprenorii sunt eroii capitalismului. Voi creați PIB-ul. Noi, ca analiști macroeconomici, ne uităm din avion și vedem că PIB-ul crește cu 3 sau 7%. Acolo, înăuntru, voi îl creați. În jur de 90% din valoarea brută adăugată este creată de mediul privat”, a subliniat Cristian Popa, membru în CA, Banca Națională a României.

“Sunt onorat să primesc acest premiu, care reprezintă o recunoaștere a valorii colegilor mei din managementul companiei DAW Bența și de fapt a întregii echipe alături de care lucrez de peste 20 de ani. Am transpus valorile personale Familia, Credința, Munca – în misiunea companiilor pe care le conduc și îmi place să cred că sunt piatra de temelie a acestora. Cred în puterea cooperării, a impactului, dar și în importanța dăruirii și a întoarcerii în comunitatea dramului de profit și de bucurie pe care l-am experimentat în contextul activității profesionale”, a declarat Remus Aurel Bența, directorul general DAW Bența.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE