Home / Administrație / La mulți ani, Lucreția Cadar!

La mulți ani, Lucreția Cadar!

Distribuie

Redacţia cotidianului Zi de Zi îi transmite felicitări și cele mai alese gânduri doamnei Lucreția Cadar, primarul comunei Deda, care adăugă azi, 4 decembrie, încă o floare în frumosul buchet al vieţii. Aniversarea din acest an a fost precedată  de un alt moment special, spectacolul dedicat Zilei Naționale a României găzduit sâmbătă, 3 decembrie de Căminul Cultural din Deda. Aici, întreaga suflare în frunte cu solistul Ciprian Istrate i-a cântat primarului Lucreția Cadar tradiționalul La Mulți Ani!.

„Deși fac 66 de ani, mă simt tânără, stare care mi-o dau tinerii comunei Deda, membrii Ansamblului ”Cununa Călimanilor” care fac lucruri minunate pentru comuna noastră, dar și nepoțeii mei de acasă, în număr de 5, pe care-i iubesc și care mă iubesc. Ei mă fac să fiu tânără, să fiu veșnic pozitivă și veseală. Le mulțumesc tuturor pentru această minunată surpriză care mi-a fost oferită”, a spus primarul Lucreția Cadar.

Primar destoinic al județului Mureș, Lucreția Cadar a reușit în vasta și prodigioasa activitate de edil șef al celei mai mari comunei a Văii Mureșului Superior să contribuie la bunăstarea locuitorilor comunei Deda, prioritatea numărul unu pentru Lucreția Cadar. Îi transmitem pe această cale  multă sănătate, putere de muncă și inspiraţie în activitatea din fruntea comunei Deda, precum și tradiţionala urare de „La mulţi ani!”.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Furt dintr-un magazin din Târgu Mureș. Suspectul, prins de jandarmi în câteva minute

Distribuie Un bărbat a fost prins de jandarmii mureșeni la scurt timp după ce a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.