<strong>Oportunități profesionale de calitate în domeniul înfrumusețării prin Elite Academy Tîrgu Mureș</strong> Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2410 Vizualizări

Oportunități profesionale de calitate în domeniul înfrumusețării prin Elite Academy Tîrgu Mureș

Frumusețea a fost mereu o provocare, fie că vorbim de aspectul fizic, mod de viață, hobby și, de ce nu, chiar de un business. Pentru a putea aprofunda o afacere având ca obiect de activitate frumusețea, e nevoie de o pregătire în prealabil. Aici intervine aspectul profesionist, cel menit să genereze la rândul său alți profesioniști care să intre cu succes pe piața de beauty.

Un exponent al profesionalismului în materie de beauty este și Elite Academy, centru de formare profesională axat pe cursuri de calificare, inițiere sau perfecționare și seminarii de aprofundare, agenție pornită la drum acum 15 ani la Cluj, recunoscută pentru profesionalismul practicat la cele mai ridicate standarde.

„Frumusețea te inspiră și îți dă încredere în tine”

În cei cincisprezece ani de activitate, Academia și-a extins arealul serviciilor oferite, în Oradea, Alba Iulia, Bistrița, Baia Mare, Satu Mare, Vatra Dornei și, nu în ultimul rând, în Târgu Mureș, locul unde Mihaela Alexa a pus bazele Elite Academy Târgu Mureș în anul 2017.

„În anul 2015 am urmat un curs de make-up, mai mult pentru uz personal. Făcând acel curs de machiaj în Târgu Mureș nu doar că mi-a plăcut, dar m-a și inspirat asupra unui business destinat persoanelor interesate să dobândească informații atât pentru uzul personal, cât si faptul de a transforma pasiunea într-un job și de a-și crea un business în acest domeniu al înfrumusețării. Mi-a plăcut ideea de a crea locuri de muncă noi, o posibilitate prin care să poți să-ți însușești pasiunea într-o meserie. „Frumusețea te inspiră și îți dă încredere în tine” a fost motto-ul după care m-am ghidat în dezvoltarea acestei pasiuni”, povestește Mihaela Alexa.

Visul Mihaelei s-a concretizat în 2017 prin înființatea Elite Academy Tîrgu Mureș.

„Recunosc faptul că toată experiența dobândită în banking am adoptat-o și în viața personală. Provin dintr-o familie de antreprenori, e o tradiție în familia noastră începând cu bunica care a fost antreprenor, apoi tatăl meu. De la cursul de make-up făcut în 2015 și până să pun pe picioare ideea mea a durat doi ani de zile. Am prospectat zona cursurilor de formare profesională, am studiat și într-un final am ajuns la Cluj la sediul Elite Academy și am decis sa închei un contract de colaborare și să administrez activitatea Elite Academy Târgu Mureș”, spune Mihaela Alexa.

Accent pe calitate

Elite Academy oferă cursuri acreditate de Ministerul Muncii și Ministerul Educației în următoarele specializări: Machiaj, Coafor, Frizerie, Cosmetică, Masaj, Stilist unghii tehnice, și seminarii de perfecționare.

„În Elite Academy se pune accent pe calitate în ce privește informația și practica oferită cursantului. Ca urmare, colaboratorii noștri, formatorii care susțin cursurile în cadrul Elite Academy sunt adevărați profesioniști. O atenţie deosebită o acordăm modului de predare, cursurile noastre sunt formate din 90% practică şi doar 10% teorie. Pentru a asigura servicii de calitate superioară, Elite Academy a reunit o echipă de profesionişti cu experienţă practică de peste 15 ani. Ne menţinem un nivel înalt al pregătirii profesionale, participând la cursuri şi conferinţe în domeniul nostru de activitate. Totul ca tu să devii un adevărat profesionist. Fiecare membru al echipei este pregătit şi specializat într-o anumită ramură de predare, pentru a putea oferi, ca echipă, cursuri de cea mai bună calitate! Fiecare cursant este unic, iar profesionalismul este prioritatea noastră”, afirmă reprezentanta Elite Academy Târgu Mureș.

Pentru a vă face o mai bună imagine asupra ofertei Elitte Academy puteți accesa adresa http://www.eliteacademy.ro, sau puteți intra pe pagina de Facebook Elite Academy Târgu Mureș.

„Pentru 2023 intenționez să ne extindem și să deschid un punct de lucru la Reghin, situat în strada Gării, nr. 2. Este orașul meu natal și doresc să creez această șansă ca tinerii să poată să învețe o meserie la ei Acasă!”, a conchis Mihaela.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE