Home / Politic / Dumitrița Gliga: 𝟒,𝟕 𝐤𝐦 𝐝𝐞 𝐝𝐫𝐮𝐦 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐚𝐥 𝐯𝐨𝐫 𝐟𝐢 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐢𝐳𝐚𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐚 𝐒̦𝐚̆𝐮𝐥𝐢𝐚 – 𝐋𝐞𝐨𝐫𝐢𝐧𝐭̦𝐚

Dumitrița Gliga: 𝟒,𝟕 𝐤𝐦 𝐝𝐞 𝐝𝐫𝐮𝐦 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐚𝐥 𝐯𝐨𝐫 𝐟𝐢 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐢𝐳𝐚𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐚 𝐒̦𝐚̆𝐮𝐥𝐢𝐚 – 𝐋𝐞𝐨𝐫𝐢𝐧𝐭̦𝐚

Distribuie

Astăzi, domnul Grigore Vancea, primarul comunei Șăulia a semnat, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, contractul de finanțare pentru modernizarea drumului DC 101A Șăulia (DJ 151A) – Leorința, în valoare de 8.000.000 de lei, important pentru dezvoltarea economică a comunei.

Am votat în Camera Deputaților – cameră decizională, în 30 mai 2022, proiectul de lege privind Programul Naţional de Investiţii “Anghel Saligny”.

Cele 136 de proiecte care vor fi finanțate în județul Mureș prin programul PNDL 3 – “Anghel Saligny” au fost aprobate în 15 iulie 2022, cuprinzând finanțări pentru introducerea rețelelor de apă și/sau canalizare și pentru reabilitarea și modernizarea drumurilor județene,comunare și de interes local, în valoare totală, pentru jud. Mureș, de 1.448.029.799,17 lei.

Principalul proiect care va fi finanțat prin Consiliul Județean Mureș este Modernizarea drumului județean Târgu Mureș – Band – Șăulia – Sărmaș – limită cu județul Bistrița-Năsăud. Comuna Șăulia mai are aprobat, prin Agenția Fondului de Mediu, un proiect de modernizare a școlii, iar prin PNRR, este depus un proiect de construire a unui dispensar uman. În lucru, există un proiect de canalizare și construirea unei grădinițe cu 4 grupe, pentru care se așteaptă deschiderea unor linii de finanțare corespunzătoare. Cea mai mare așteptare a locuitorilor din Șăulia, dar și din întreaga zonă de câmpie a județului Mureș este introducerea apei, proiectul magistralei Luduș – Grebenișu de Câmpie fiind în procedura de licitaţie.

Dumitrița Gliga, deputat PSD de Mureș

Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Bilanțul Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I” Târgu Mureș în primele trei luni din 2024

Distribuie Peste 2.400 de misiuni îndeplinite, 18 infracțiuni, 374 de contravenţii constatate, sunt rezultatele misiunilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.