Dumitrița Gliga: 𝟒,𝟕 𝐤𝐦 𝐝𝐞 𝐝𝐫𝐮𝐦 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐚𝐥 𝐯𝐨𝐫 𝐟𝐢 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐢𝐳𝐚𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐚 𝐒̦𝐚̆𝐮𝐥𝐢𝐚 – 𝐋𝐞𝐨𝐫𝐢𝐧𝐭̦𝐚 Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 305 Vizualizări

Dumitrița Gliga: 𝟒,𝟕 𝐤𝐦 𝐝𝐞 𝐝𝐫𝐮𝐦 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐚𝐥 𝐯𝐨𝐫 𝐟𝐢 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐢𝐳𝐚𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐚 𝐒̦𝐚̆𝐮𝐥𝐢𝐚 – 𝐋𝐞𝐨𝐫𝐢𝐧𝐭̦𝐚

Astăzi, domnul Grigore Vancea, primarul comunei Șăulia a semnat, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, contractul de finanțare pentru modernizarea drumului DC 101A Șăulia (DJ 151A) – Leorința, în valoare de 8.000.000 de lei, important pentru dezvoltarea economică a comunei.

Am votat în Camera Deputaților – cameră decizională, în 30 mai 2022, proiectul de lege privind Programul Naţional de Investiţii “Anghel Saligny”.

Cele 136 de proiecte care vor fi finanțate în județul Mureș prin programul PNDL 3 – “Anghel Saligny” au fost aprobate în 15 iulie 2022, cuprinzând finanțări pentru introducerea rețelelor de apă și/sau canalizare și pentru reabilitarea și modernizarea drumurilor județene,comunare și de interes local, în valoare totală, pentru jud. Mureș, de 1.448.029.799,17 lei.

Principalul proiect care va fi finanțat prin Consiliul Județean Mureș este Modernizarea drumului județean Târgu Mureș – Band – Șăulia – Sărmaș – limită cu județul Bistrița-Năsăud. Comuna Șăulia mai are aprobat, prin Agenția Fondului de Mediu, un proiect de modernizare a școlii, iar prin PNRR, este depus un proiect de construire a unui dispensar uman. În lucru, există un proiect de canalizare și construirea unei grădinițe cu 4 grupe, pentru care se așteaptă deschiderea unor linii de finanțare corespunzătoare. Cea mai mare așteptare a locuitorilor din Șăulia, dar și din întreaga zonă de câmpie a județului Mureș este introducerea apei, proiectul magistralei Luduș – Grebenișu de Câmpie fiind în procedura de licitaţie.

Dumitrița Gliga, deputat PSD de Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE