Incendiu într-un bloc cu 10 etaje din Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2882 Vizualizări

Incendiu într-un bloc cu 10 etaje din Târgu Mureș

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină duminică, 22 ianuarie 2023, în jurul orei 20.13, la un incendiu izbucnit într-un apartament aflat la etajul 1 al unui bloc situat pe Bulevardul 1848 din Târgu Mureș, informează Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

UPDATE 1, ora 20.25:

”Incendiul se manifestă în interiorul bucătăriei apartamentului, fără pericol de propagare. În apartament se afla o victimă, sex feminin, aproximativ 70 ani – a fost preluată de echipajul SMURD aflat la fața locului. Nu se impune evacuarea locatarilor din bloc. Se acționează pentru lichidarea incendiului. Fără probleme deosebite”, a informat sursa citată.

UPDATE 2, ora 20.36:

”Incendiul este lichidat. Se cercetează zona afectată pentru identificarea eventualelor focare ascunse. Victima preluată de echipajul SMURD nu a suferit arsuri, doar o intoxicație minoră cu fum și va fi transportată la UPU Târgu Mureș pentru investigații suplimentare”, a mai transmis aceeași sursă.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE