Home / Administratie / Proiect de infrastructură implementat în Bogata

Proiect de infrastructură implementat în Bogata

Distribuie

Conducerea Primăriei Comunei Bogata, titulara proiectului ”Modernizare drum comunal de legătură DC 117 din comuna Bogata, județul Mureș”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul propus pe un amplasament din comuna Bogata, sat Ranta, drumul comunal DC117.

”Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din Târgu Mures, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni între orele 9.00 – 15.00, și marți – vineri între orele 9.00 – 12.00, precum si la următoarea adresă de internet: apmms.anpm.ro”, se menționează într-un comunicat.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Îngrijitori de elefanți din străinătate, vizită la Zoo Târgu Mureș

Distribuie O grupă de îngrijitori de elefanți din diferite grădini zoologice din străinătate au sosit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.