Home / Business / Contract de 12,9 milioane de lei semnat la sediul Aquaserv

Contract de 12,9 milioane de lei semnat la sediul Aquaserv

Distribuie

Un nou contract de lucrări în cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Mureș, în perioada 2014-2020 – Zona Valea Nirajului – UAT Crăciunești, UAT Acățari, UAT, Bereni, UAT Măgherani”, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, a fost semnat luni, 6 februarie.

Potrivit informațiilor furnizate de către Biroul de presă al SC Compania Aquaserv SA, lucrarea se numește ”Lotul nr. 05R – Aducțiune și rețea de distribuție UAT Bereni”, antreprenorul acesteia este Asocierea Las Prom SRL – Montrepcom SRL, iar valoarea contractului de lucrări este de 12.912.879,08 de lei, fără TVA.

”Perioada de execuție a lucrărilor este de 14 de luni de la data semnării contractului, cu o perioadă de garanție de 36 de luni. În cadrul contractului, se vor realiza următoarele categorii de lucrări: aproximativ 8 kilometri de rețea de transport și 12 kilometri de rețea de distribuție pentru localitățile Bereni, Maia, Bâra, Eremieni, Drojdii, trei stații de pompare – la Bereni, Maia, Eremieni și Drojdii, un număr total de 569 de branșamente, un număr de 842 de persoane ca populație ce va fi deservită. La eveniment au participat reprezentanţii firmei câştigătoare a licitaţiei şi conducerea Compania Aquaserv SA Târgu Mureş”, a informat sursa citată.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Bacalaureat 2023: calendar și reguli

Distribuie Monitorul Oficial al României partea I, Nr. 873 din 5 septembrie 2022 a publicat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.