Infracţiuni economico-financiare în atenția Poliției Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 308 Vizualizări

Infracţiuni economico-financiare în atenția Poliției Mureș

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, în colaborare cu alte structuri, au organizat şi desfăşurat în decursul anului 2022 un număr de cinci acţiuni de amploare, fiind efectuate 57 de percheziţii şi puse în aplicare 18 mandate de aducere. În acţiunile de amploare desfăşurate, au fost implicaţi poliţişti, jandarmi şi luptători SAS.

”Poliţiştii specialişti pe linie de criminalitate economică au ridicat în vederea confiscării 487 de litri alcool, în valoare de 24.000 de lei, precum și alte bunuri în valoare totală de 81.063 de lei”, a informat marți, 14 februarie, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Totodată, în cursul perioadei mai sus menționate, polițiștii din cadrul aceluiași serviciu au aplicat măsuri asigurătorii până la concurența sumei de 4.354.441 de lei, asupra a cinci imobile, patru terenuri, cinci conturi bancare și a unui autovehicul.

”Poliţia mureșeană a acţionat în funcţie de evoluţia fenomenului specific, pentru prevenirea, descoperirea şi combaterea activităţilor ilicite ale agenţilor economici şi ale persoanelor fizice”, a mai informat sursa citată.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE