Inaintări în grad la ISU Horea Mureș Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 791 Vizualizări

Inaintări în grad la ISU Horea Mureș

Detașamentul de Pompieri Târgu Mureș, a găzduit marți, 28 februarie, de Ziua Protecţiei Civile din România, de la ora 13.00, ceremonia de avansare în gradul următor înainte de termen a 7 cadre militare din cadrul Inspectoratului.

” ISU e structura principală care asigură această componentă a protecției civile naționale, unitățile subordonate acesteia, la rândul lor. Dar, fiecare cetățean care face parte dintr-o națiune, e o componentă mică a ceea ce înseamnă protecția civilă, pentru că reziliența cetățenilor și a unei comunități se reflectă în răspunsul pe care noi, ca și furnizori de asistență pe domeniul protecției civile, îl putem acorda. Dintr-un furnizor național județean sau local am devenit, după cum spunrea și mesajul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, general-locotenent Dan-Paul Iamandi, furnizor de asistență internațională. Ceea ce nu face decât să confirme calitatea pregătirii noastre, devotamentul și totodată și dotarea care a devenit la standarde europene ”, a declarat Inspector şef – General de brigadă Handrea Călin-Ioan.

Cu ocazia Zilei Protecţiei Civile din România, o zi deosebită pentru pompieri, pentru implicarea, spiritul de echipă și profesionalismul de care au dat dovadă în îndeplinirea misiunilor încredințate, un ofițer și 6 subofițeri au fost recompensați cu înaintarea în următorul grad înainte de termen.

 În gradul de căpitan – locotenent Lăzăroaia Cristian

În gradul de plutonier adjutant șef – plutonier adjutant Mureșan Dragoș

În gradul de plutonier adjutant-  Plutonier major Marton Laurențiu, Plutonier major Oltean Andrei, Plutonier major Petrică Marius, Plutonier major Vlad Robert.

În gradul de plutonier major –  Plutonier Șerban Loredana

O diplomă în semn de mulțumire pentru spiritul civic de care a dat dovadă în cadrul intervenției din data de 29.01.2023 a fost acordată Plt.major ( R)  Bitai Attila.

În cadrul ceremoniei,  Inspector şef – General de brigadă Handrea Călin-Ioan a citit mesajul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, general-locotenent Dan-Paul Iamandi, cu ocazia Zilei Protecției Civile în România.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE