Licitația pentru Centrul de Arși Târgu Mureș, demarată Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1139 Vizualizări

Licitația pentru Centrul de Arși Târgu Mureș, demarată

Un proiect important pentru pacienti, un proiect important pentru Mures, un proiect important pentru Romania! 

Anunțul pentru licitația in vederea execuției noului corp de clădire al Spitalului Clinic Județean de Urgenta din TgMures – Centrul de Arsi – a fost publicat, in urma acordului Bordului Bancii Mondiale.

Un pas înainte pentru asigurarea unor condiții mai bune pentru pacienti!

Vreau sa le multumesc celor care au avut un rol foarte important in ”deblocarea” acestui proiect, ministrului sănătății, Prof. Univ. Dr. Alexandru Rafila, implicării tehnice a Dlui secretar de stat Alexandru Rogobete, unitatii de implementare a proiectelor din cadrul Ministerului Sănătății, prin Mihai Monoranu și bineinteles lui Razvan Vieru, cel care indiferent de ora, a găsit răspunsurile potrivite la intrebarile apărute pe parcurs.

Nu pot sa nu Multumesc echipei care a lucrat de la început la acest proiect, Prof. Univ. Dr. Leonard Azamfirei, Prof. Univ. Dr. Szederjesi Janos – Anestezie și Terapie Intensiva, Dr.  Dorobantu Dorin – chirurgie plastica, reparatorie și arsuri, Dr. Claudiu Puiac, Florin Craciun și fiecarei persoane care a avut cel mai mic rol in promovarea proiectului, pentru configurarea fiecărei Sali de operație din aceasta clădire.

De asemenea, multumesc instituțiilor care au realizat in final importanta acestui proiect și l-au susținut: DSP Mures, Dr. Iuliu Moldovan, Consiliului Județean Mures, Primăriei TgMures, Agenției pentru Mediu, Inspectoratului Județean pentru Pompieri și nu in ultimul rând celor care nu au mai pus piedici.

Clădirea care va găzdui Centrul de arși va avea subsol și 5 etaje și va fi legată de Spitalul Clinic Județean de Urgență printr-o punte de legătură, iar toate activitățile chirurgicale vor fi concentrate în noul bloc operator care va fi alcătuit din 25 de săli de operație. De asemenea, clădirea va avea cele 44 de paturi de ATI și sectia de mari Arsi.

Corneliu Florin BUICU,

Deputat PSD de Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE