Dorin Florea, după trei achitări, despre cei care l-au făcut hoț: ”O să le cer daune usturătoare” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1972 Vizualizări

Dorin Florea, după trei achitări, despre cei care l-au făcut hoț: ”O să le cer daune usturătoare”

Fostul primar al municipiului Târgu Mureș în perioada 2000-2020, Dorin Florea, a participat joi, 9 martie, la emisiunea ”Jurnal de Mureș” difuzată de postul de televiziune M9 TV România.

În cadrul emisiunii moderată de către Lucian Săcălean, fostul edil șef al municipiului Târgu Mureș a declarat că s-a simțit afectat de atmosfera ostilă la adresa sa din campania electorală din anul 2020, în contextul celor trei procese intentate de către Direcția Națională Anticorupție în care a avut calitatea de inculpat și în care a fost achitat.

”Au contact și acuzele. De dimineața până seara să fii făcut hoț, să ai numai comunicate pe toate ecranele din țară că am furat, că nu știu ce. Sigur că te dor foarte mult lucrurile astea”, a spus Dorin Florea despre alegerile pierdute în urmă cu aproape trei ani.

”Acum o să aibă ei (cei care l-au acuzat public de corupție – n.a.) de lucru în momentul în care le voi cere, public le spun, că îi voi pune, și pe cel care a scris inepțiile alea, să vină să probeze în instanțe. Și vă spun că o să le cer daune usturătoare. Și o să le dau exact oamenilor din Primărie care au avut de suferit din cauza lor, directorii, șefele de cabinet, pentru că am avut două – întotdeauna aveam și un român, și un maghiar, și consilieri, am avut doi consilieri, nu 100. Doi. Un român și un maghiar, foști viceprimari, oameni care să îți aducă plusvaloare”, a adăugat fostul primar al municipiului Târgu Mureș.

Dorin Florea a explicat că acuzațiile continue de corupție la adresa sa i-au afectat și pe alți membri ai familiei sale.

”Cum credeți că i-a căzut mamei mele când m-au făcut în toate felurile, de la țigan, hoț, milionar? Cum i-a căzut lui mama chestiile astea? Și când a paralizat mama, din cauza acestei femei de care spuneți dumneavoastră…”, a afirmat Dorin Florea.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE