Angajări la Direcția de Sănătate Publică Mureș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2313 Vizualizări

Angajări la Direcția de Sănătate Publică Mureș

Direcția de Sănătate Publică Mureș organizează concurs de recrutare pentru funcţiile publice de execuţie vacante de: consilier clasa I grad profesional superior, funcţie publică de execuţie la Compartimentul avize-autorizări, cu normă întreagă (8 ore/ zi, 40 de ore pe săptămână), inspector clasa I grad profesional superior, funcție publică de execuție la Serviciul control în sănătate publică – Inspecţia şi controlul factorilor de risc din mediul de viaţă şi muncă, cu normă întreagă (8 ore/ zi, 40 de ore pe săptămână) și referent clasa III grad profesional superior, funcție publică de execuție la Serviciul control în sănătate publică – Control unități și servicii de sănătate, cu normă întreagă (8 ore/ zi, 40 de ore pe săptămână).

”Concursul de recrutare constă în trei etape succesive, după cum urmează: a) selecţia dosarelor de înscriere, în cadrul căreia comisia de concurs are obligaţia de a selecta dosarele de concurs pe baza îndeplinirii condiţiilor de participare la concurs; b) proba scrisă, care constă în redactarea unei lucrări şi/sau în rezolvarea unor teste – grilă. c) interviul, în cadrul căruia se testează abilităţile, aptitudinile şi motivaţia candidaţilor”, se precizează într-un anunț publicat pe pagina web a instituției, www.apsms.ro.

Conform sursei citate, proba scrisă va avea loc în data de 15 mai 2023 ora 10.00, la sediul Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, strada Gheorghe Marinescu nr. 50, etaj I, iar dosarele de înscriere la concurs se depun în perioada 13 aprilie 2023 – 2 mai 2023, la sediul Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, strada Gheorghe Marinescu nr. 50 – Birou RUNOS, etaj I, între orele 9.00 – 15.00.

Informații suplimentare pot fi obținute la sediul instituției din Târgu Mureș, strada Gheorghe Marinescu nr. 50, telefon 0265-211.729, e-mail runos@aspms.ro, site: www.aspms.ro, persoană de contact Dorina Macarie, consilier grad profesional superior.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE