FOTO: Parc nou de joacă inaugurat la Luduș Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 618 Vizualizări

FOTO: Parc nou de joacă inaugurat la Luduș

Ludușenii au la dispoziție un nou parc de joacă construit pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 38/A, au informat vineri, 21 aprilie, reprezentanții Primăriei Orașului Luduș, pe pagina de Facebook a instituției.

Obiectivul proiectului constă în transformarea unui teren degradat într-un spațiu cu funcțiuni de agrement. Locuitorii orașului beneficiează de un spațiu de joacă pentru copii, unde au fost instalate leagăne, tobogane și elemente specifice parcului, iar pentru siguranța copiilor au fost montate dale din cauciuc.

”Echipamentele de joacă au fost achiziționate si predate cu titlu de sponsorizare de către SC Vitafoam România SRL în valoare de 60.095 de lei, căreia doresc să îi mulțumesc pentru sprijinul și interesul pe care îl au în dezvoltarea orașului nostru, iar lucrările de amenajare – alei pietonale, spații verzi, montarea echipamentelor de joacă, suprafața de siguranță, împrejmuire teren, instalație de udat – au fost finanțate din bugetul local și executate de personalul Primăriei. Vă invit să îl folosiți cu drag!”, a declarat Cristian Moldovan, primarul orașului Luduș.

Vom reveni cu detalii.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE