Liber la comercianţi la Platoul Corneşti Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 888 Vizualizări

Liber la comercianţi la Platoul Corneşti

Viceprimarul municipiului Târgu-Mureş, Alexandru Gyorgy, a anunţat că, începând de luni 15 mai, comercianţii pot depune cereri pentru a primi avizul de a-şi comercializa produsele la Platoul Corneşti.

„Primăria Municipiului Târgu Mureș aduce la cunoștința comercianților care doresc să presteze servicii de comerț în zona publică aflată pe drumul de legătură de la Platoul Cornești după 1 iunie 2023 că începând de astăzi, 15 mai 2023, se pot depune cereri pentru emiterea avizului de către municipalitate.

Unui operator economic i se va atribui un singur amplasament pe domeniul public al municipiului, administrat prin Serviciul Public Administrația Domeniului Public (SPADP), în funcție de ordinea depunerii cererii și suprafața disponibilă.

Cererile-tip pentru eliberarea avizului/autorizației/ acordului, pentru structuri de vânzare cu sediu temporar, se obţin de la sediul Municipiului Târgu Mureş din Piaţa Victoriei nr. 3, Biroul Unic, camera 15 sau de pe site-ul Municipiului Târgu Mureş”, a scris acesta.

Redacţia

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE