Home / Invatamant / Investiții noi în Educație, în Sâncraiu de Mureș și Nazna

Investiții noi în Educație, în Sâncraiu de Mureș și Nazna

Distribuie

Școlile și grădinițele din localitățile Sâncraiu de Mureș și Nazna vor fi dotate și digitalizate cu bani europeni, a anunțat marți, 23 mai, Petru Ionuț Budian, primarul comunei Sâncraiu de Mureș.

Potrivit acestuia, proiectul ”Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii Gimnaziale Sâncraiu de Mureș”, depus spre finanțare de Primăria Comunei Sâncraiu de Mureș a fost admis la finanțare în urma evaluării calitative.

”Cu o valoare totală eligibilă nerambursabilă de 1.960.834,4 de lei, proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență – PNRR, Componența C15 – Educație”, a precizat primarul comunei Sâncraiu de Mureș.

Proiectul vizează realizarea următoarelor investiții: dotarea sălilor de clasă cu mobilier nou și materiale didactice specifice, dotarea sălilor de clasă cu echipamente IT (display interactiv, sistem All-In-One, sistem sunet, multifunctională, camera videoconferință, scanner documente), dotarea unui Laborator de informatică cu display interactiv, sisteme All-In-One (pentru cadrul didactic și pentru elevi), sistem sunet, multifuncțională, cameră videoconferință, router wifi, dotarea unui Laborator multidisciplinar de fizică, chimie, biologie cu mobilier, materiale didactice specifice și echipamente IT, dotarea unui Cabinet de limbi moderne cu mobilier, materiale didactice specifice și echipamente IT, dotarea unui Cabinet psiho-pedagogic cu mobilier și echipamente specifice și dotarea unei săli de sport cu echipamente și materiale didactice specifice.

”Mulțumim Școlii Gimnaziale Sâncraiu de Mureș pentru strânsa colaborare avută pentru pregătirea proiectului! Acesta este proiectul cu numărul 10 câștigat de Primăria Sâncraiu de Mureș având sursă de finanțare nerambursabilă, atât din fonduri europene cât și guvernamentale!”, a mai transmis Petru Ionuț Budian.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Colectivul UPU-SMURD, solidar cu protestul angajații secțiilor ATI ale Spitalului de Urgență Târgu Mureș

Distribuie Cadrele medicale din secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) ale Spitalului Clinic Județean …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.