Mai ştiu politicienii să fie copii? Administrație
  • Sanda Vitelar
  • 0 comentarii
  • 141 Vizualizări

Mai ştiu politicienii să fie copii?

Cetatea Târgu-Mureş a fost luată joi dimineaţă cu asalt nu de vreo forţă de ocupaţie, ci de o armată de copii preşcolari şi nu numai însoţiţi de părinţi. O altă armată, de data aceasta de educatoare de la grădinițele din Târgu-Mureş i-au aşteptat cu ateliere de creație artistică: pictură, desen, modelaj din lut, ateliere de artă muzicală și literatură pentru copii, ateliere de teatru de păpuși, jocuri, dansuri şi multe, multe zâmbete în cadrul evenimentului „Călător în lumea Copilăriei.”

Desigur că alături de părinţi, copii şi educatoare, la eveniment au participat şi reprezentanţii administraţiei publice locale şi judeţene. Am vrut să aflăm de la ei dacă se mai simt copii şi dacă mai fac vreun lucru pe care îl făceau când erau mici.

Mara Togănel, Prefect Judeţul Mureş

„Îmi doresc să cred că sunt copil în fiecare zi pentru că eu cred că acesta este secretul bunătăţii, să fii copil şi să te bucuri de viaţă în fiecare zi. Chiar acum voi face ceva ce făceam când eram copil, mă duc să pictez şi să mă joc cu copiii.”

Kovacs Levente, Vicepreşedinte Consiliul Judeţean Mureş

„Eu mai ştiu să fiu copil, în fiecare duminică, pentru relaxare şi când am timp, mă uit la desene animate. Îmi plac, mă uit la Pinguini din Madagascar şi la Kung Fu Panda.”

Soos Zoltan, Primarul Municipiului Târgu-Mureş

„Cine are un hobby înseamnă că mai face lucruri pe care le făcea în copilărie mai ales dacă hobby-ul tău a rămas acelaşi de 40 de ani înseamnă că mai sunt puncte de întoarcere unde ne putem relaxa. Pentru mine hobby-ul este bicicleta, este natura, să merg cu copiii la munte sau la pădure şi, desigur, să merg cu ei la eveniment. Retrăim acum amintirile când mergeam cu părinţii şi eram împreună. Cred că asta este cea mai importantă legătură între părinte şi familie.”

Alexandru Gyorgy, Viceprimar Municipiul Târgu-Mureş

„În primul rând trebuie să ştim să zâmbim şi să fim bucuroşi şi atunci toate greutăţile zilei trec. Din păcate acum nu prea mai fac lucruri pe care le făceam când eram mic, dar cu siguranţă după ce îmi termin mandatul cu siguranţă voi face multe activităţi cu cei doi copii.”

Sabin Gavril Păşcan, Inspector Şcolar General Judeţul Mureş

„În copilărie mă jucam şi prin joacă mi-am dezvoltat tot ce înseamnă abilităţile care mă ajută astăzi să fiu un dascăl. Astăzi mă joc în fiecare zi cu legislaţia, să o aplic, cu cadrele didactice, cu colegii pentru că a fi dascăl înseamnă a fi copil şi cred că cea mai nobilă meserie e meseria de profesor şi nu poţi să fi profesor dacă nu vibrează în tine sângele copilăriei.”

Sanda VIŢELAR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE