Ziua Internațională a Copilului sărbătorită în Parohia Ortodoxă Râpa de Jos Comune
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 132 Vizualizări

Ziua Internațională a Copilului sărbătorită în Parohia Ortodoxă Râpa de Jos

Curtea Școlii Generale din Râpa de Jos, județul Mureș, s-a dovedit neîncăpătoare, ieri, 1 iunie 2023,pentru cei aproximativ 180 de copii care, alături de părinți sau bunici, au venit atât din Râpa de Jos, cât și din localitățile învecinate Dumbrava și Vătava, ca să se bucure de manifestările organizate de Ziua Internațională a Copilului. La fel ca în anii precedenți, inițiativa a aparținut Parohiei Ortodoxe Române Râpa de Jos și Centrului Cultural-Catehetic „Prot. Simion Popescu” din localitate, prin părintele paroh Dacian Oprea.

„Bucuria copilașilor a fost de nedescris când clovnul Marcelino a apărut în fața lor și s-a întrecut în giumbușlucuri și caraghioslâcuri, stârnind hohote de râs prin poznele și îmbrăcămintea sa. Copilașii s-au întrecut în pictură pe față, dar și desene pe asfalt, iar rodul imaginației celor mici a constituit atât deliciul lor, cât și al publicului spectator, care i-a răsplătit cu aplauze vii și puternice. Toboganele gonflabile și trambulinele abia au putut face față asalturilor continue ale celor mici, care, cu energia și vioiciunea specifică vârstei lor, i-au făcut să ofteze pe cei mai în vârstă, cuprinși de nostalgia unor vremuri mai mult sau mai puțin îndepărtate. Tombola organizată în acest cadru i-a cuprins de emoție pe micuții care, cu sufletul la gură, așteptau să câștige biletul norocos pentru a putea lua acasă unul din premiile puse la bătaie cu acest prilej – jucării, mascote, căști de bicicletă, mingi de fotbal sau trotineta, premiul cel mare –, iar chiotele care răzbăteau din zumzetul acelei adunări nu făceau altceva decât să valideze un câștigător sau altul.”, a precizat părintele paroh Dacian Oprea.

Cei mici au avut parte de alte numeroase suprize, cireașa de pe tortul distracției fiind întâlnirea cu Mickey, Minnie Mouse și Minionul  are au umplut de bucurie sufletele copiilor

„Un moment extrem de așteptat a fost reprezentația susținută de Mickey și Minnie Mouse , cât și Minionul,trei personaje celebre și îndrăgite ale desenelor animate ce au marcat copilăria a generații întregi și care pur și simplu au electrizat întreaga atmosferă. Dintre toate aceste momente savurate de copii nu putea să lipsească din suita de surprize o pizza de 10 metri, biscuiți și bomboane, sucuri și vata de zahăr. La final, au fost ridicate lampioane în văzduh, iar copiii au putut să urmărească fascinați, cu ochii lor senini și puri, cum luminile se ridicau spre cer cuprinse parcă într-un dans maiestuos”, a spus părintele paroh Dacian Oprea.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE