Administrator desemnat la Parcul Industrial Mureș Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1367 Vizualizări

Administrator desemnat la Parcul Industrial Mureș

Consilierii județeni vor vota în ședința ordinară a lunii iunie un proiect de hotărâre ce vizează stabilirea unor măsuri în vederea asigurării managementului la S.C. „Parc Industrial Mureș” S.A. Este vorba de numirea unui administrator ca reprezentant al autorității tutelare, respectiv a Consiliului Județean Mureș.

„Hotărârea AGA SC „Parc Industrial Mureș” S.A. nr.5/25.10.2022 s-a aprobat declanșarea procedurii de selecție pentru ocuparea celor două posturi vacante de administrator, membri în Consiliul de Administrație al societății, din care un post este reprezentantul autorității tutelare.

De asemenea, prin Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr.173/27.10.2022, s-a stabilit ca selecția candidaților pentru postul de administrator, reprezentant al autorității tutelare să fie efectuată de comisia de selecție constituită în acest scop prin același act administrativ. Procedura de selecție s-a derulat și la finalizarea acesteia comisia a elaborat raportul final nr.16860/26.05.2023, cu propunerea de numire a domnului Sófalvi György-Zsolt”, se arată în raportul de specialitate ce însoțește proiectul de hotărâre. (A.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE