Înscrieri la ateliere de origami Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 172 Vizualizări

Înscrieri la ateliere de origami

Muzeul Județean Mureș organizează un eveniment dedicat copiilor cu vârsta între 6-11 ani, în cadrul Atelierelor Creative „Origami cu Raluca Dumitrescu”. Atelierele se vor desfășura lunar, în prima zi de luni din fiecare lună, la care pot participa două grupe, de la ora 10.00 și de la ora 12.00.

„Atelierele creative oferă copiilor o modalitate distractivă de a învăța noțiuni din cultura niponă prin intermediul artelor plastice, dezvoltând în același timp și creativitatea, simțul estetic și curiozitatea pentru cultura japoneză. Colega noastră, Raluca Dumitrescu, șef de selecție la Laboratorul de Conservare și Restaurare, și-a descoperit pasiunea pentru origami acum 15 ani, când a făcut mai multe cursuri profesioniste de origami, din tainele cărora dorește să le împărtășească și celor mai mici vizitatori ai muzeului”, se precizează în descrierea evenimentului.

Taxa de participare este de 10 lei/participant, iar fiecare grupă are disponibilitate de 15 locuri. Înscrierea copiilor se poate face telefonic la numărul 0749-912.992 sau pe adresa de e-mail: pr@muzeulmures.ro.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE