Câini salvaţi de Poliţia Animalelor Justitie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 293 Vizualizări

Câini salvaţi de Poliţia Animalelor

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au efectuat, vineri, 14 iulie, o acțiune de control la locuința unui bărbat, în vârstă de 70 de ani, din Sângeorgiu de Pădure.

„În urma verificărilor, s-a stabilit că persoana în cauză deține 10 câini în condiții igienico-sanitare precare, fără a le oferi suficientă apă și hrană. De asemenea, s-a constatat că animalele nu sunt sterilizate, nu au cipuri de identificare și carnete de sănătate. Astfel, polițiștii au încredințat cei 10 câini Asociației Save&Smile, pentru a beneficia de tratament medical și îngrijire corespunzătoare. Totodată, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.000 de lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Mureş.

Reprezentanţii Biroului pentru Protecţia Animalelor fac pe această cale un apel către cetăţeni de a asigura îngrijirea corespunzătoare pentru animalele pe care le feţin

„Facem un apel către toți deținătorii de animale să fie responsabili și să le ofere acestora îngrijirea necesară, inclusiv un adăpost corespunzător, hrană, apă, asistență medicală și afecțiune. Îngrijirea animalelor reprezintă o responsabilitate serioasă, care nu trebuie tratată cu neglijență. Inspectoratul de Poliție Județean Mureș își reafirmă angajamentul de a proteja și promova bunăstarea animalelor și asigură cetățenii că astfel de situații vor fi tratate cu maximă seriozitate și vor atrage sancțiuni legale”, se mai arată în comunicat.

Redacţia

Foto ilustrativ arhiva

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE