Robo Summer School Învățăământ
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 84 Vizualizări

Robo Summer School

ITC Edustem, o școală ce se axează pe educația non-formală, organizează în perioada 17 – 21 iulie, între orele 9:00 – 13:00, Robo Summer School.

Activitatea este dedicată activităților STEM pentru copii cu vârsta între 7 – 11 ani și va avea loc pe strada Ion Creangă, nr. 3, et. 1.

„Prin intermediul lecțiilor interactive și a activităților practice, copiii vor învăța cum să programeze roboții Edison pentru a rezolva provocări și a crea propriile lor proiecte”, anunță site-ul evenimentului.

De ce este importantă robotica pentru copii?

„Suntem înconjurați de computere – smartphone-uri, dispozitive portabile, jocuri video, GPS – există un computer în aproape orice. Cercetările arată că viitorul va conține și mai multe dispozitive digitale și că o proporție tot mai mare de locuri de muncă vor fi în organizații tehnologice și legate de tehnologie. A avea baze solide în codificare și tehnologie va fi crucial pentru succesul fortei de muncă de mâine. Roboții programabili, cum ar fi robotul Edison, oferă cursanților abilitățile de a face dispozitivele să funcționeze asa cum vor ei, deschizând calea spre un viitor în care copiii tăi nu sunt doar consumatori de tehnologie, ci următoarea generație de creatori”, a anunțat echipa ITC Edustem.

Programul se va desfășura pe perioada a cinci zile, astfel: începerea zilei cu 15 minute de jocuri de energizare, 3 sesiuni de programare a roboților cu durata de 40 minute, o sesiune de activități STEM de 40 minute, o sesiune de teambuilding de 30 minute, 15 minute pentru pauza de gustare, iar la finalul fiecărei zile, 15 minute pentru recapitulare și întrebari.

Pentru înscrieri și alte detalii, sunați la numerele de telefon: 0754767609 / 0729206407. (A.B.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE