Aniversare cu Euphonica, AMI și Lupii de Foc Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 153 Vizualizări

Aniversare cu Euphonica, AMI și Lupii de Foc

Aniversările de companie sunt importante, pentru că îți amintesc de ceea ce ai realizat până atunci și sunt un prilej de a le mulțumi celor care te-au ajutat să parcurgi acest drum. La fel s-a gândit echipa Shopping City Târgu Mureș care a sărbătorit vineri seara cei 3 ani de la înfințarea centrului comercial printr-un show de zile mari. Din păcate, organizatorii acestei aniversări nu au putut să ne ofere mai multe informații din cauza politicii lor.

Dar vă povestim ce am văzut noi. Au fost mai multe tipuri de spectacole pe scenă. La începutul programului, un băiat de 8 ani care cântă doar de 8 luni a urcat pe scenă și, spunem noi, că a mângâiat sufletele oamenilor cu vocea sa.

Petrecerea a continuat cu cei de la SOA Deejays, fiind urmați de trupa locală, alcătuită doar din elevi de liceu, Euphonica, care a fost foarte apreciată, mai ales de colegii și prietenii lor din public.

“Este o atmosferă foarte frumoasă, mă simt extraordinar, sunt alături de toți prietenii mei și am venit să susținem trupa Euphonica, inclusiv pe iubitul meu coleg, Leo, clapistul trupei”, ne-a spus Larisa Pop, o fană a tinerilor târgumureșeni.

După aceste concerte a urmat pe scenă capul de afiș al evenimentului, tânăra artistă AMI, care a fost extrem de apreciată după reacțiile publicului.

Artista ne-a acordat după concert o scurtă declarație.

“A fost extraordinar să cânt din nou în Târgu Mureș, îmi era foarte dor, m-am simțit ca la mine acasă în timpul concertului, un public spectaculos, plin de căldură și energie și plec acasă împlinită că am avut un asemenea concert, sunt foarte încântată și de-abia aștept să revin”, ne-a declarat în exclusivitate AMI.

Dacă credeți că aniversarea s-a încheiat aici, mai gândiți-vă. Shopping City a pregătit pentru finalul evenimentului un show de lasere spectaculos și un spectacol incendiar din partea Lupilor de Focc.

Adrian MURARIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE