Primarul comunei Râciu, susținător al micilor antreprenori Life style
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 930 Vizualizări

Primarul comunei Râciu, susținător al micilor antreprenori

Ciprian Alin Belean, primarul comunei Râciu, a felicitat duminică, 23 iulie, doi mici producători locali pentru inițiativa lor în cadrul vânzării de limonadă.

„La Râciu, avem copii harnici și cu spirit antreprenorial! Un exemplu, sunt Giulia și Matei, doi mici producători locali care produc și vând Limonada de Râciu! Cea mai bună limonadă din județul Mureș”, a fost mesajul primarului pe pagina sa de Facebook.

„Cei doi copii au făcut și în primăvară, și acum, limonadă. De anul acesta au început. În loc să stea pe tabletă, pe telefon, fac și genul ăsta de acțiuni, o dată la câteva zile, iar noi îi încurajăm. E bine să aibă spiritul acesta antreprenorial de mici. Ei sunt un exemplu bun pentru copiii din comunitatea noastră și sunt sigur că o să mai apară și alții. Mai sunt copii care muncesc alături de părinții lor, dar o acțiune pornită de la copii, deocamdată nu mai avem. E doar începutul”, a transmis primarul.

Ciprian Alin Belean își propune să dezvolte spiritul antreprenorial al copiilor din comuna Râciu și să-i susțină în proiectele lor viitoare: „Avem în plan să facem activități de genul și după ce începe școala. Dorim să-i facem pe copii să înțeleagă că de mici trebuie să se gândească la viitorul lor și să nu lase nimic la voia întâmplării.”

Alexandra BORDAȘ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE