FOTO: Emoții și pasiuni, la Fiii Satului Vișinelu Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 399 Vizualizări

FOTO: Emoții și pasiuni, la Fiii Satului Vișinelu

Cea de-a doua ediție a sărbătorii Fiii Satului Vișinelu a avut loc sâmbătă, 30 iulie, în localitatea Vișinelu din orașul Sărmașu. Evenimentul a fost organizat de către Primăria Orașului Sărmașu, Parohia Ortodoxă Vișinelu, Muzeul Etnografic Vișinelu și Asociația Cultural-Tradițională Fiii Satului Vișinelu.

”Duminică, 30 iulie, am trăit un moment deosebit de emoționant la Sărbătoarea Fiii Satului, în pitorescul Vișinelu. O zi plină de tradiții, bucurie și întâlniri cu suflete dragi, un eveniment care a adus laolaltă întreaga comunitate. Mulțumesc din suflet Asociației Fii Satului Vișinelu, Parohiei Ortodoxe Vișinelu și angajaților Primăriei Orașului Sărmașu pentru efortul depus în organizarea acestei minunate sărbători. Cu implicarea voastră, ne-ați oferit un prilej unic de a ne revedea cu rădăcinile noastre, de a ne conecta cu spiritualitatea rurală și de a recrea frumoase amintiri din copilărie. Felicitări călduroase familiilor Vamos Marinel și Simona, Vamos Traian, Hădărean Ștefan și tuturor fiilor satului care au contribuit la transformarea acestui eveniment într-o experiență de excepție pentru toți cei prezenți. Cu pasiunea voastră, ați adus bucuria în sufletele noastre și ați împărtășit cu noi valorile autentice ale tradiției”, a transmis ec. Valer Botezan, primarul orașului Sărmașu.

Potrivit acestuia, Vișinelu ”a strălucit sub soarele recunoscător și sub râsul copiilor care se jucau pe ulițe, a purtat în vântul blând al cărui cântec amintește de libertatea și simplitatea satului.”

”Cu inimile pline de recunoștință, vă mulțumim tuturor pentru această zi minunată, pentru că ați făcut posibilă reîntâlnirea noastră cu rădăcinile noastre și ați adus satul în sufletele noastre, mereu viu și strălucitor. Să rămânem mereu uniți, dragi fii ai satului, pentru că spiritul comunității noastre ne face puternici și ne inspiră să dăruim bucurie și armonie în jurul nostru”, a precizat primarul orașului Sărmașu.

(Redacția / Foto: Marin TEGLAȘ)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE