Expoziție semnată de Gabriela Vanga la Camera K’ARTE Cultură
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 191 Vizualizări

Expoziție semnată de Gabriela Vanga la Camera K’ARTE

 Camera K’ARTE va găzdui în data de 22 septembrie de la ora 19.00, vernisajul expoziției Corzi cosmice, semnată de Gabriela Vanga. Este prima expoziție personală a artistei la Târgu Mureș și este înscrisă în cadrul proiectului „Artă contemporană în Camera K’ARTE”.

„Corzile cosmice” este o expoziție extinsă pe diferite nivele de expresie plastică incluzând instalația, video-ul și pictura. Actul artistic se conturează prin căutarea interioară de a înțelege legătura nevăzută dintre oameni, ne explică Eliodor Moldovan, președinte al Asociației K’ARTE.

Gabriela Vanga trăiește și lucrează la Paris și Târgu Mureș. După liceul de artă din Târgu Mureș urmează, între 1997-2001, Universitatea de Artă și Design din Cluj Napoca, Ecole des Beaux Arts, Nantes [2001-2002] si Le Pavillon / Palais de Tokyo, laboratoire de création, Paris [2002-2003]. Expune în diverse formule (personală sau de grup) la Paris, Los Angeles, Glasgow, Sao Paulo, Berlin, Tel Aviv, Budapesta samd și chiar acum în cadrul Timișoara Capitala Culturală – „După SCULPTURĂ / SCULPTURA după”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE