Performanța farmaceutică mureșeană, premiată la București Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 513 Vizualizări

Performanța farmaceutică mureșeană, premiată la București

Excelența farmaceutică a fost premiată și anul acesta printr-un eveniment de amploare națională, dedicat medicilor farmaciști de pe întreg teritoriul românesc, care și-au demonstrat dedicarea și profesionalismul în această nobilă meserie prin intermediul unor rezultate de excepție. Joi, 23 noiembrie, hotelul Pullman din Municipiul București a găzduit o nouă ediție a Galei Farmaciștilor din România, eveniment organizat de Colegiul Farmaciștilor din România, unde s-au reunit laolaltă farmaciștii de pretutindeni spre a celebra performanța în acest domeniu medical.

În tumulutul de premii acordate, Colegiul Farmaciștilor Mureș s-a remarcat răsunător, căci farmaciștii mureșeni au fost printre cei mai premiați la nivel național, ceea ce atestă un nivel superior al calității actului farmaceutic. Premiile au fost acordate pe categorii, numele mureșene fiind prezente la aproape toate dintre acestea. Medicii farmaciști mureșeni cărora le-au fost acordate distincții, au fost:  Mariana Moldovan, la categoria „Întreaga activitate în profesia de farmacist”; Oana Oroian și Ana Maria Ghira, la categoria „Farmacist în farmacia comunitară”; Nicoleta Radu și Adriana Muntean, la categoria „Farmacist în farmacie de spital”; Monica Ștefan, la categoria „Farmacist dedicat activității de receptură”, Istvan Zolcseak, la categoria „Farmacist în producția de medicamente”, respectiv Oana Conț Cioban la categoria „Farmacist în distribuția de medicamente și substanțe farmaceutice”.  

„La gala farmaciștilor se premiază excelența în profesie, aceste premii sunt de o însemnătate majoră pentru farmaciștii premiați. În fiecare an se premiază farmaciști care nu au mai fost premiați, deci nu se repetă. La fiecare gală, cel puțin pe timpul mandatului meu,am avut farmaci;ti premiați  la toate catgoriile. Colegiul Farmaciștilor Mureș a asigurat participarea fizică la eveniment prin sponsorizarea farmaciștilor premianți”, a declarat pentru cotidianul Zi de Zi Nicoleta Logigan, președinta Colegiului Farmaciștilor Mureș.

M.R.

Sursa foto: Alex Toth

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE