Seară de poveste la Reghin Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 442 Vizualizări

Seară de poveste la Reghin

După câteva zile în care ne-am bucurat cu toții de momentele de liniște prilejuite de Sărbătoarea Națională, iată că momentele frumoase continuă să ne învăluie frumos acum în pragul sărbătorilor de iarnă. Un astfel de moment este și cel găzduit luni, 4 decembrie de Biblioteca Municipală „Petru Maior” din Reghin, respectiv lansarea a trei cărți semnate Andreea Gabriela Petruț și Ionela Tudor.

Andreea Petruț

Cunoscută ca fiind o artistă de muzică populară, Andreea Gabriela Petruț face dovada unor multitudini de talente printre care și scrisul și aduce în lumina reflectoarelor volumul „Pădurea Fermecată”.

Pansament pentru suflet

Psiholog de peste două decenii, Ionela Tudor este președintele filialei teritoriale Harghita a Colegiului Psihologilor din România. Deține alături de soțul Valentin Tudor Editura Easy Readers sub egida căreia au apărut cele trei cărți ce vor fi lansate la Reghin.

Ionela Tudor

„Ca psiholog, mă dedic total cazurilor întâlnite. Sunt aici pentru a ajuta, pentru a fi un „pansament pentru suflet”, se autocaracterizează Ionela Tudor. care va lansa la Reghin două minunate cărți, „Nu mi-e frică de Bau-Bau” și  „Adevărata Poveste a lui Bau-Bau”.

„Cu lumina sărbătorilor strălucind în ochi și cu sufletele deschise spre poveste, vă chemăm cu căldură la o întâlnire cu magia copilăriei. În serata zilei de 4 decembrie 2023, începând cu ora 17:00, Biblioteca Municipală „Petru Maior” din Reghin va găzdui o triplă lansare de carte de excepție. Fiecare pagină din aceste cărți este o călătorie într-un univers plin de culori și învățăminte prețioase, menit să captiveze atât inimile celor mici, cât și ale celor mari”, ne-a declarat Andreea Petruț, autoarea cărții „Pădurea Fermecată”.

Speakerii serii vor fi Anamaria Cristina Hambețiu, psiholog și Ioan Chiorean, jurnalist, care vor întregi numărul invitaților evenimentului de luni, 4 decembrie de la Biblioteca Municipală „Petru Maior” din Reghin.

„Pentru a aduce o notă muzicală și artistică deosebită acestui eveniment, avem privilegiul de a vă prezenta tinere talente remarcabile: Andra Gliga, Frîncu Serena și Lazăr Maria Antonia. Cu vocile lor pline de farmec și talentul lor artistic, aceste tinere talente vor transforma sala de spectacole într-un loc magic. Vă invităm să fiți alături de noi în această seară de vis, unde poveștile prind viață, iar muzica și arta se contopesc pentru a crea amintiri de neuitat. Împreună, vom descoperi bucuria de a citi și de a ne lăsa purtați de farmecul unei serate dedicate lumii copilăriei. Vă așteptăm cu drag să împărtășim împreună această experiență plină de magie și emoție.”, a spus Andreea Petruț.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE