VIDEO – S-a deschis lotul Chețani-Câmpia Turzii! Drum neîntrerupt de la Târgu Mureș la Cluj Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 736 Vizualizări

VIDEO – S-a deschis lotul Chețani-Câmpia Turzii! Drum neîntrerupt de la Târgu Mureș la Cluj

Joi, 21 decembrie, la ora 15:00 s-a deschis oficial tronsonul lipsă de la Chețani al Autostrăzii Transilvania. La inaugurarea noii porțiuni din A3 a fost prezent inclusiv ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, care a publicat un video cu primele autoturisme civile care au rulat pe lotul nou-deschis.

S-a deschis circulația pe Lotul Chețani- Câmpia Turzii al Autostrăzii Transilvania (A3)! Acești 15,7 km deschiși astăzi se adaugă celor 13,55 km dintre Nușfalău și Suplacu de Barcău, pe care se circulă încă din septembrie. De astăzi, municipiul Târgu Mureș va avea legături directe pe autostradă până în apropierea municipiului Cluj Napoca (nodul Gilău), dar și cu municipiile Turda, Sebeș, Sibiu și Deva. Cu excepția celor 13 km ai secțiunii Margina-Holdea (aflată în construcție), municipiul Târgu Mureș are de astăzi conexiune de mare viteză inclusiv cu municipiile Timișoara și Arad, dar și cu Punctul de Trecere a Frontierei de la Nădlac”, a transmis acesta pe rețele de socializare, text alăturat videoului menționat anterior.

Mureșenii se vor bucura de astăzi de un drum neîntrerupt pe autostradă de la Târgu Mureș la Cluj (nodul Gilău, aflat în imediata apropiere a municipiului Cluj-Napoca).

Lorena PINTILIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE