Al doilea transfer anunțat de Dinamo Sport International
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 110 Vizualizări

Al doilea transfer anunțat de Dinamo

Până acum, echipa cunoscută sub numele de „alb-roșii” a înregistrat doar o singură mutare pe piața transferurilor, aceea a lui Darko Velkovski (28 de ani), care s-a alăturat echipei venind liber de contract de la Al-Ettifaq.

Un alt jucător nou, Domagoj Pavicic, a fost prezentat la Dinamo. Mijlocașul central croat a evoluat ultima dată la Aris Salonic, în prima ligă din Grecia. Performanțele sale remarcabile din carieră au fost înregistrate la Dinamo Zagreb, unde a câștigat patru titluri în Croația și două Cupe.

Potrivit digisport.ro, conform Transfermarkt, valoarea lui Domagoj Pavicic este estimată la 700.000 de euro. Andrei Nicolescu, administratorul special al echipei Dinamo, a făcut anunțul că există posibilitatea să se facă noi transferuri în această săptămână la echipa din Ștefan cel Mare. De asemenea, el a dezvăluit pozițiile pentru care sunt în discuții jucătorii cu care Dinamo negociază.

„Bine ai venit, Domagoj Pavičić! Suntem bucuroși să anunțăm, prin intermediul paginilor oficiale de comunicare ale clubului, transferul mijlocașului croat Domagoj Pavičić la Dinamo București. Ultima oară în prima ligă din Grecia, la Aris Salonic, Domagoj Pavičić (29 de ani) este produsul Academiei Dinamo Zagreb.

Domagoj Pavičić a evoluat în carieră pentru Lokomotiva Zagreb, Dinamo Zagreb, Rijeka, Konyaspor și Aris Salonic, având un palmares impresionant, 4 titluri de campion cu Dinamo Zagreb și 4 Cupe ale Croației, două cu Dinamo Zagreb, două cu Rijeka.

Domagoj Pavičić a adunat 8 selecții și un gol pentru reprezentativa U21 a Croației, fiind convocat în carieră la toate loturile naționale de juniori”, a anunțat Dinamo.

„Năzuim să anunțăm alte transferuri în foarte scurt timp. În prezent, suntem în căutarea unui mijlocaș ofensiv și a unui atacant. Vom vedea ce reușim să realizăm și dacă vom finaliza negocierile”, a declarat Nicolescu la Fanatik.

Pe postul de atacant central, Dinamo se bazează în prezent pe Hakim Abdallah (26 de ani, două goluri) și Goncalo Gregorio (28 de ani, 6 goluri). În ceea ce privește mijlocașul ofensiv, „alb-roșii” îi au în lot în prezent pe Dani Iglesias (28 de ani) și Ahmed Bani (21 de ani), potrivit digisport.ro.

(D.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE