Ministrul Agriculturii, vizită la fabrica Mirdatod de la Reghin Altele
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 565 Vizualizări

Ministrul Agriculturii, vizită la fabrica Mirdatod de la Reghin

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu a precedat întâlnirea de azi cu fermierii mureșeni cu o vizită la fabrica de procesare a laptelui Mirdatod din Reghin. Însoțit de deputatul social democrat Dumitrița Gliga și de președintele Federației Naționale PRO AGRO, Ionel Arion, ministrul Agriculturii a fost întâmpinat de frații David și Mircea Todoran și de ing. șef Nicu Bumb, care le-a prezentat investiția Mirdatod Prod SRL de la Reghin, cea nai mare unitate de procesare a laptelui cu capital românesc.

„Profitând de prezența la Târgu Mureș pentru o întâlnire cu fermierii mureșeni, ministrul Agriculturii Florin Barbu a dorit să facă o vizită fabricii Mirdatod de la Reghin. A fost pentru prima dată în unitatea noastră de procesare a laptelui de care s-a declarat extrem de încântat. Noi la rândul nostru i-am spus ministrului durerile care le avem legate de negocierile cu hipermarketurile care sunt foarte grele, de intrările de produse finite și lapte materie primă din piața intracomunitară care ne concură foarte mult. I-am povestit ministrului și de ”Telemeaua de Ibănești”, produs pe care îl cunoaște foarte bine care urmează să fie certificat la nivel mondial, de producătorii mici de la care luăm laptele, de greutățile lor și multe alte aspecte”, ne-a declarat ing. Nicu Bumb, directorul fabricii Mirdatod de la Reghin.

Ministrul Florin Barbu se înscrie în lista demnitarilor care au călcat pragul fabricii Mirdatod de la Reghin, de la parlamentari, miniștrii, europarlamentari, inclusiv premieri, cum a fost cazul  lui Nicolae-Ionel Ciucă,  care a vizitat fabrica de la reghin în primăvara anului trecut din postura de Prim-ministrul al României.

„Este extrem de important pentru noi să putem purta un dialog cu cei care contează în luarea anumitor decizii legate de domeniul de activitate. Este o vorbă care spune că „până la Dumnezeu te mănâncă sfinții”, de aceea e important să-ți spui durerea care o ai persoanei cele mai avizate. La fel și în cazul mulțumirilor care le avem față de ei, fără sprijinul lor și al fondurilor europene, poate nu eram azi în postura în care suntem”, a precizat Nicu Bumb.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE