CSM Avâtul Reghin la Cupa „Centrul de Sticlă”: „A fost un turneu reușit și foarte bine organizat” Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 469 Vizualizări

CSM Avâtul Reghin la Cupa „Centrul de Sticlă”: „A fost un turneu reușit și foarte bine organizat”

Cupa „Centrul de Sticlă” ediţia 2024 a fost o reușită pentru grupele mici U14 de fotbaliști. La fel a fost și în cazul echipei CSM Avântul Reghin care a ocupat locul III pe podium din cele 20 de echipe participante. În urma meciurilor, Răzvan Bucin, antrenorul grupei 2017 a declarat că jocul a fost unul potrivit și foarte reușit.

„A fost un turneu reușit și foarte bine organizat. Copiii au nevoie de jocuri pentru a se dezvolta și pentru a prinde încredere, așa trec și peste emoții. Ne-am descurcat foarte bine, am avut adversari și a fost fair-play. Îmi place și ideea în care toți copiii sunt premiați la fel. Luăm puțin presiunea de pe ei. Este important să crească și să progreseze. Nu contează neapărat locul pe care se clasează. Este loc mereu pentru încurajarea copiilor, iar eu să îmi fac treaba de antrenor”, a declarat acesta.

În ceea ce privește importanța acestei ramuri sportive pentru copiii de vârsta lor, antrenorul a precizat că înainte de tehnica colectivă, este importantă tehnica lor individuală pentru a se dezvolta.

„Este important așa cum am mai zis să progreseze, să își dezvolte tehnica individuală. De forță vorbim puțin mai târziu, dar deocamdată părțile de viteză și de tehnică individuală sunt importante. Este importantă și victoria, dar mă bucură mai mult dacă văd o mișcare sau o fază reușită, chiar dacă nu se finalizează cu gol. Să văd că copiii driblează, că dau o pasă bună și că portarii acționează bine. Dacă se întâmplă astfel de lucruri, desigur că vor veni și rezultatele. Vom mai veni aici și vă așteptăm și pe voi în luna martie, când vom organiza Cupa Municipiului Reghin”, a mai adăugat acesta.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE