FRCF: Antrenamente pentru anul competițional 2024 Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 86 Vizualizări

FRCF: Antrenamente pentru anul competițional 2024

Izabella Demény și Sergiu Istvan, cei doi sportivi ai CSU Târgu Mureș au încheiat săptămâna cu un cantonament organizat de Federația Română de Culturism și Fitness (FRCF). Evenimentul a avut ca scop pregătirea sportivilor Lotului Național de Culturism și Fitness, care s-au reunit la Complexul Sportiv Național „Arcul de Triumf” din București.

„Au fost zile frumoase de cantonament pentru sportivii pe care îi veți vedea pe podiumurile celor mai importante competiții”, au transmis reprezentanții FRCF pe pagina de Facebook.

Sezonul competițional va lua în curând startul cu forțe noi. Astfel, în perioada 26-28 aprilie este programat Campionatul Balcanic, la Timișoara, iar la sfârșitul lunii mai va avea loc Campionatul Național, care se va desfășura la Cluj-Napoca.

„Suntem convinși că programul complex de training care a constat în antrenamente de forță, ședințe cardio, kinetoterapie, psihologie sportivă, sesiuni de posing, dar și momente de relaxare și socializare, a contribuit din plin la evoluția și echilibrul sportivilor noștri legitimați, Izabella Demény și Sergiu Istvan. Mulțumim Federației Române de Culturism și Fitness pentru această oportunitate”, se precizează pe pagina CSU Târgu Mureș.

(D.C.)

Sursa foto: Cipri si Anca Videography & Photography și Federația Română de Culturism și Fitness

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE