Sărbătoritul zilei, Marius Călin Cherecheș Sanatate
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 316 Vizualizări

Sărbătoritul zilei, Marius Călin Cherecheș

Redacția și administrația cotidianului Zi de Zi îl felicită pe dr. Marius Cherecheș, șef lucrări Facultatea de Farmacie UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, care astăzi, 20 februarie, adaugă încă o floare în frumosul buchet al vieții.

Farmacist, PhD, Marius Călin Cherecheș a absolvit facultatea de farmacie la UMFST GE Palade Tîrgu Mureș în 1996 și a obținut titlul de doctor în farmacie al UMF Iuliu Hațieganu din Cluj în 2019.

Adevărata competiție în viață este cu persoana din oglindă! Trebuie să fii mai bun decât tine, cel de ieri și deja ești pe drumul către succes. Așa a ajuns Marius Călin Cherecheș să fie sursă de inspirație și de motivație pentru cei care îi vin din urmă în domeniul farmaceutic.

Experiența sa profesională include toate zonele industriei farmaceutice – producție, distribuție și farmacii, precum și diverse funcțiuni (farmacist de producție, management, marketing, dezvoltare, supply chain, regulatory). În această perioadă a lucrat pentru companii prestigioase – Pharmatech (actual Sandoz), Terapia, Pharmafarm (Celesio), Ozone Laboratories și a avut contracte de consultanță cu Labormed Pharma și Help Net Farma.

În 2009 a fondat Ecofarmacia Network, un lanț regional de farmacii în Transilvania. În calitate de director general, a dezvoltat rețeaua de farmacii până la 33 locații, în 6 județe. Firma a fost cumpărată în 2020 de Help Net Farma (Phoenix Group).

Alte realizări speciale, lansarea pe piața a produselor Aspenter, Ceclodyne, Cexyl, Ketoprofen SR, Pentoxi retard, Artroflex, deschiderea reprezentanțelor Terapia la Moscova și Kiev sau lansarea primului serviciu de comenzi online pentru farmacii (E-Pharmafarm).

Redacția cotidianului Zi de zi îi urează sărbătoritului să aibă parte de multă sănătate, putere de muncă și inspirație, alături de tradiționala urare de ”La Mulți Ani!”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE