Proceduri simplificate pentru eliberarea cardului duplicat de sănătate Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 993 Vizualizări

Proceduri simplificate pentru eliberarea cardului duplicat de sănătate

Conducerea Casei Județene de Asigurări (CAS) Mureș a publicat un anunț  privind procedura de eliberare a cardului duplicat prin e-mail, care constă în completarea unui formular intitulat „Cerere de eliberare a cardului duplicat”, care trebuie însoțit de următoarele documente: copie act de identitate valabil la data solicitării; dovada achitării sumei de 13,69 lei în contul pe care îl găsiți în atașamentul  „Cont CAS Mureș”; dovada calității de asigurat (în cazul studenților adeverință eliberată de unitatea de învățământ, în cazul persoanei angajate adeverință de la locul de muncă, în cazul persoanelor pensionare cupon de pensie). Formularul amintit anterior poate fi descărcat de pe site-ul CAS Mureș, iar actele necesare se vor trimite la următoarea adresă de e-mail: secretariat@casmures.ro .

 „Menționăm faptul că duplicatul cardului național de sănătate – după realizarea lui de către Imprimeria Națională – va putea fi ridicat de la sediul Casei de Asigurări de Sănătate Mureș (Tg. Mureș, str. Aurel Filimon nr.19, jud. Mureș) în baza actului de identitate de către titular/aparținător, în timpul orelor de program cu publicul”, au precizat reprezentanții CAS Mureș.

De asemenea, CAS Mureș eliberează la cerere o adeverință de înlocuitoare a cardului național de sănătate,  cu o valabilitate de 60 de zile de la emitere, care poate fi prelungită gratuit până la emiterea cardului național de sănătate.

Programul cu publicul al CAS Mureș:

 Luni: 08:00 – 14:00

 Marți: 08:00 – 14:00

 Miercuri: 08:00 –15:30

 Joi: 08:00- 14:00

 Vineri: 08:00-12:00

M.R.

Sursa foto: CityMaps.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE