„Inginer pentru o zi”, la UMFST Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 170 Vizualizări

„Inginer pentru o zi”, la UMFST

Asociația Studenților ESTIEM din cadrul Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș organizează cea de-a șasea ediție a evenimentului „Ingineri pentru o zi”, care va avea loc în data de 4 aprilie.

Evenimentul se adresează elevilor claselor a XI-a și a XII-a, cărora li se oferă posibilitatea de a experiemnta viața de student la Inginerie, prin intermediul feluritor activități practice, desfășurate în laboratoarele facultății.

„Vă veți alătura unei echipe de studenți entuziaști și veți avea șansa să vizitați laboratoarele noastre moderne, să participați la experimente captivante și să aflați mai multe despre programele de studiu disponibile. Veți primi răspunsuri la întrebările voastre, veți interacționa cu cadre didactice și studenți și veți simți pulsul vieții academice”, au transmis organizatorii evenimentului.

Elevii interesați să participe la acest eveniment, se pot înscrie accesând link-ul următor: https://forms.gle/38YqwbESyShjbDxo6 .

M.R.

Sursa foto: UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE