Zi de Zi 20 de ani / Zi de Zi. 20 de ani Editorial
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 322 Vizualizări

Zi de Zi 20 de ani / Zi de Zi. 20 de ani

De 20 de ani, cotidianul Zi de Zi își spune povestea săptămână de săptămână pe print, în on-line și pe canalele de social media. O poveste despre oamenii locului și faptele lor. O poveste despre mureșeni.

Dacă în celebrul roman a lui Dumas, „După douăzeci de ani”, eroii principali sunt cei patru mușchetari, povestea Zi de Zi este scrisă de mușchetarii care au trecut prin redacție, unii pentru o perioadă mai lungă de timp, unii pentru o perioadă mai scurtă sau unii chiar meteoric, dar toți au dus povestea mai departe. Editoriale, analize, reportaje, știri, marea majoritate locale și-au făcut loc în paginile ziarului.

Încet, dar sigur, plăcerea de a răsfoi un ziar, dimineața la cafea, a fost înlocuită de nevoia de a fi conectat cu lumea virtuală prin intermediul internetului. Sloganul „O parte din viața ta” obligă, iar următorul pas, firesc de altfel, a fost ediția on-line și paginile de social media.

Au fost 20 de ani frumoși și grei în același timp. Să lucrezi în presa scrisă locală în această perioadă este o provocare și doar cei consecvenți, cei cu viziune reușesc și vor merge înainte.

De ce? Pentru că poveștile frumoase nu mor niciodată, într-un fel sau altul ele se întorc și te ajută să spui o altă poveste și Zi de Zi are o poveste frumoasă. Din această poveste frumoasă am făcut și eu parte timp de 16 ani. Abia aștept următoarea poveste ce va veni…

„O parte din viața ta” obligă.

Marius MORAR,

Director de publicitate

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE