Demers pentru o stație nouă de carburanți în Ungheni Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1093 Vizualizări

Demers pentru o stație nouă de carburanți în Ungheni

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, că proiectul “Construire stație distribuție carburanți – cabină stație, copertină pompe, santinelă, rezervoare subterane, skid GPL, semnalistică, utilități, împrejmuire” propus a fi realizat în orașul Ungheni fără număr, pe un teren identificat prin C.F. nr. 57744, 55957/Ungheni, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Conform proiectului Deciziei etapei de încadrare, document făcut public în data de 13 martie 2024, pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, investiția aparține SC DCO Wise Management SRL București și vizează realizarea unei staţii de distribuţie carburanţi, pe un teren cu suprafaţa totală de 3.979 de metri pătrați, cu suprafaţa construită de circa 475 de metri pătrați, pe un teren liber de construcţii.

”Staţia de distribuţie carburanţi va fi compusă din: două rezervoare subterane, metalice cu pereţi dubli, orizontale, astfel: R1 = 60 metri cubi, R2 = 20+30+10 metri cubi, pe categorii de produs (benzină, respectiv motorină); skid GPL – rezervor de stocare cilindric, orizontal, suprateran, pe un cadru metalic montat pe o platformă betonată având R3 = 5 metri cubi, pompă centrigugă, pompă de alimentare; skid Ad Blue: construcţie monobloc cu rezervor și pompă de distribuţie; pompe distribuţie carburanţi echipate astfel: trei pompe multiprodus prevăzute cu câte opt furtune de alimentare, câte patru pe fiecare parte, o pompă multiprodus prevăzută cu câte două furtune de alimentare pe fiecare parte, pompă rapidă pentru mașinile de mare tonaj, amplasată în afara copertinei; cabină staţie; rezervor PSI având RPSI = 55 metri cubi, bazin retenţie ape pluviale, având R = 45 metri cubi. Rezervoarele sunt prevăzute cu sistem automat de control al eventualelor neetanșeităţi”, se menționează în document.

Alex TOTH

Foto: https://www.freepik.com/

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE