Noutăți despre proiectul ”Centru de inovare și parcări subterane în zona strada Călărașilor – strada Aurel Filimon” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2327 Vizualizări

Noutăți despre proiectul ”Centru de inovare și parcări subterane în zona strada Călărașilor – strada Aurel Filimon”

Primăria Municipiului Târgu Mureș, în calitate de titular al Planului Urbanistic Zonal (PUZ) ”Stabilire reglementări urbanistice pentru construire Centru de inovare și parcări subterane în zona strada Călărașilor – strada Aurel Filimon”, pe un amplasament din localitatea Târgu Mureș, zona strada Călărașilor – strada Aurel Filimon – Piața Teatrului, anunță publicul interesat că în ședința Comitetului Special Constituit ce a avut loc la Agenția pentru Protecția Mediului Mureș în data de 5 martie 2024 s-a decis că planul poate avea efecte semnificative asupra mediului, prin urmare este necesară efectuarea raportului de mediu.

”Planul urmează să fie supus procedurii de adoptare cu aviz de mediu. Documentația care a stat la baza deciziei poate fi consultată la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, strada Podeni nr. 10, zilnic în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, și marți – vineri, între orele 9.00 – 12.00. Observațiile justificative ale publicului pentru reconsiderarea deciziei luate ca urmare a parcurgerii etapei de încadrare se primesc prin poștă la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, din strada Podeni nr. 10, municipiul Târgu Mureș, și pe adresa de e-mail office@apmms.anpm.ro, în termen de zece zile calendaristice de la data publicării anunțului”, se menționează într-un anunț public făcut pe pagina web a Primăriei Municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE