ACS Kinder: Grupa U8 a câștigat Cupa Municipiului Reghin Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 182 Vizualizări

ACS Kinder: Grupa U8 a câștigat Cupa Municipiului Reghin

După succesele grupelor U11, U9 și U6 din cadrul ACS Kinder a sosit momentul micuților fotbaliști din grupa U8 să ridice trofeul Cupei Municipiului Reghin. Ambele echipe de la Kinder înscrise la această categorie de vârstă au reușit să câștige pentru grupa din care au făcut parte, iar jocul prestat de acestea a fost plin de entuziasm.

„Succesul nu este niciodată un act solitar, ci rezultatul unei echipe unite: sportivi, antrenori, părinți, colaboratori. La ACS Kinder, fiecare victorie pe care o sărbătorim este rodul talentului nativ al sportivilor noștri, al instruirii meticuloase și al suportului necondiționat pe care îl oferim.

Suntem mândri că putem spune că succesul nostru nu este măsurat doar în medalii și trofee, ci și în modul în care sportivii noștri cresc și evoluează atât pe teren, cât și în afara lui. Ei sunt ambasadorii clubului nostru, purtând cu ei nu doar emblema, ci și principiile care ne definesc. Ne dedicăm nu doar performanței sportive, ci și dezvoltării personale a fiecărui sportiv.

Felicitări! Continuați să vă bucurați de joc, să învățați și să creșteți. Viitorul sună promițător, iar noi suntem aici pentru a susține fiecare pas pe care îl faceți spre excelență”, se precizează pe pagina de Facebook a ACS Kinder.

(D.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE