VIDEO – Imagini greu de privit! O fată cu probleme psihice, bătută cu bestialitate de propria mamă Altele
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1147 Vizualizări

VIDEO – Imagini greu de privit! O fată cu probleme psihice, bătută cu bestialitate de propria mamă

Imagini tulburătoare în care o femie, de aproximativ 40 de ani, din localitatea Cipău, județul Mureș, își lovește cu bestialitate fiica cu un obiect dur, de nenumărate ori. Potrivit informațiilor obținute de releqtmures.ro, fata abuzată fizic, în vârstă de 20 de ani, ar avea un grad înaintat de handicap psihic.

Recent, a apărut în media un filmuleț de aproximativ două minute în care se observă cum o femie de aproximativ 40 de ani, își lovește crunt fata cu probleme psihice cu un obiect contondent ce pare a fi un lemn. Deși tânăra strigă disperată încercând să își oprească mama, femeia continuă să o lovească de numeroase ori pentru că „nu face liniște”. De asemenea pe filmare se aude cum o a treia persoană aflată în camera în care s-a întâmplat incidentul, ce pare a fi un bărbat, încearcă de mai multe ori să o oprească, verbal, pe femeia violentă. „Las-o tu, că-i noapte!” repetă acesta în prima parte a video-ului, însă fără să intervină fizic.

Întâmplarea a avut loc la finalul lunii decembrie 2023, autoritățile din localitatea Iernut sesizându-se la două zile de la incident. Deocamdată, femeia se află sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș, în calitate de suspect.

Cu privire la imaginile video din care rezultă faptul că o femeie agresează o tânără, Compartimentul de Relații Publice din cadrul IPJ Mureș a transmis următoarele informații: „La data de 27 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției orașului Iernut s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, stabilindu-se că fapta ar fi avut loc, la data de 25 decembrie 2023, într-un imobil din Cipău, între o femeie din localitate și fiica ei, în vârstă de 20 de ani. Totodată, s-a mai constatat că femeia și-ar fi agresat fiica cu o rolă de carton. Persoana vătămată a fost audiată, fiind asistată de un apărător din oficiu și în prezența unui reprezentant DGASPC. De asemenea, în urma activităților specifice de cercetare penală, femeia a dobândit calitatea de suspect. În cauză, cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș, urmând ca la finalizarea acestora, să se propună soluție legală prin parchet”, transmite IPJ Mureș.

ATENȚIE! Imagini cu puternic impact emoțional!

(L.P. & D.C.)

Sursa video: refleqtmures.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE