17 posturi disponibile la Spitalul de Urgență Târgu Mureș: infirmieri, îngrijitoare de curățenie și brancardier! Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2628 Vizualizări

17 posturi disponibile la Spitalul de Urgență Târgu Mureș: infirmieri, îngrijitoare de curățenie și brancardier!

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă: infirmier (14), brancardier (1) și îngrijitoare de curățenie (2).

Potrivit unui anunț făcut public pe pagina web a instituției, www.spitalmures.ro, condițiile de participare la concurs sunt următoarele: pentru infirmier – absolvent de liceu (12 clase) cu sau fără diplomă de bacalaureat, dovada înscrierii la cursul de infirmier/ curs de infirmier finalizat, fără condiții de vechime; pentru brancardier – absolvent de liceu (12 clase) sau școală profesională (11 clase), fără condiții de vechime; pentru îngrijitoare de curățenie – absolventă de studii generale (8 clase), fără condiții de vechime.

Depunerea dosarelor de concurs se poate face până în data de 23 aprilie 2024, la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, strada Gheorghe Marinescu nr. 50, etaj 1, camera 4107, iar informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0265-212.111, interior 462, persoană de contact Takacs Laura, secretarul comisiei de concurs, la avizierul instituției sau pe pagina web www.spitalmures.ro.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE