Degajări de fum dintr-un apartament din Târgu Mureș. Doi polițiști, intervenție promptă Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 464 Vizualizări

Degajări de fum dintr-un apartament din Târgu Mureș. Doi polițiști, intervenție promptă

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a remis sâmbătă, 13 aprilie, un comunicat de presă intitulat ”Atenție! Neatenția nu iartă!”, al cărui conținut îl redăm, integral, în rândurile de mai jos.
”Uneori, câteva secunde de neatenție pot fi decisive. Un scurt mesaj la volan sau o simplă lumânare uitată aprinsă se numără și ele printre premisele unor situații nu tocmai fericite.
Joi, colegii noștri de la Poliția Municipiului Târgu Mureș au avut de-a face cu un caz care ar trebui să pună pe gânduri comunitatea, mai ales în fundalul acestui dute-vino în care suntem prinși cu toții, zilnic.
Prin 112, am fost sesizați de către localnici că de la fereastra unui apartament de pe strada Înfrățirii, din Târgu Mureș, se observă degajări de fum. Sergiu și Mihai, colegii noștri de la Biroul de Ordine Publică, au ajuns primii la fața locului, însă ușa era încuiată și nu le răspundea nimeni.
Pentru că nu era timp de analize și negocieri, s-au mobilizat imediat și au reușit să pătrundă în interior printr-o ferestră… nu tocmai încăpătoare.
Aveau să constate, din fericire, că era vorba doar despre o oală uitată pe foc, însă cât pe ce să dea în flăcări. Au eliminat orice pericol și mare le-a fost bucuria că nicio persoană nu a fost rănită, niciun bun nu a fost distrus, dar mai ales… ca au preîntâmpinat un posibil incendiu casnic.
La locație au ajuns și echipajele ISU, care au luat măsurile necesare pentru degajarea fumului din interior. A ajuns și proprietara apartamentului, o doamnă în vârstă, care le-a mărturisit că a plecat în grabă și a uitat mâncarea pe foc.
Colegilor noștri, Mihai și Sergiu, le mulțumim pentru operativitate și inspirația de moment!
Cu aceeași ocazie, atragem atenția cetățenilor să manifeste prudență și atenție, să respecte recomandările autorităților în orice situație, fie că vorbim despre comportamentul preventiv în trafic sau de preîntâmpinarea incidentelor casnice!”
(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE