PREMIERĂ: se deschide primul magazin Top Shop în Târgu Mures, la Promenada Mall! Business
  • admin
  • 0 comentarii
  • 2174 Vizualizări

PREMIERĂ: se deschide primul magazin Top Shop în Târgu Mures, la Promenada Mall!

Lanțul de magazine Top Shop este prezent și în Târgu Mureș cu primul său magazin, în incinta Promenada Mall (European Retail Park), Str. Gheorghe Doja, nr. 243. 

Noul magazin va funcționa în fiecare zi, de luni până duminică, între orele 09.00 și 21.00

Locuitorii orașului Târgu Mureș, dar și cei din împrejurimi, vor avea astfel posibilitatea de a achiziționa peste 500 de articole promovate pe posturile de televiziune și în propriile magazine online, beneficiind de discounturi și oferte speciale la numeroase categorii de produse, sub umbrela brandurilor Dormeo, Delimano,Walkmaxx, Kosmodisk, Shark şi Top Shop.

Lanțul de magazine Top Shop aparține companiei Studio Moderna, care deține în prezent 27 de magazine în marile orașe din țară: București, Brașov, Constanța, Timișoara, Iaşi, Cluj, Suceava, Sibiu, Pitești, Focșani, Sibiu, Ploiești, Baia Mare, Bacău, Craiova, Oradea, urmând ca până la sfârșitul anului să deschidă încă 3 puncte de desfacere în România.

Compania a creat până în prezent circa 800 de noi locuri de muncă în Romania, atât la sediul central în București, în magazinele deschise, precum și la centrele logistice situate în județul Ilfov.

Grupul Studio Moderna comercializează în principal articole pentru casă și bucatarie și își desfășoară operațiunile la nivel internațional în 22 de țări europene. Compania deține circa 200 magazine în lanțul propriu de distribuție și are peste 5.000 de angajați.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE