Scoţienii la un nou moment de improvizaţie la UAT Cultură
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 55 Vizualizări

Scoţienii la un nou moment de improvizaţie la UAT

În perioada 31 martie – 6 aprilie 2014, Universitatea de Arte din Târgu-Mureș este gazda Edinburgh’s College, respectiv a profesorului Scott Johnston și a celor 21 studenți cu care acesta a venit la Universitatea de Arte din Târgu-Mureș în cadrul celei de-a şasea ediții a proiectului “IMPRO-SCOTT- VISITING TEAM”.

“IMPRO-SCOTT- VISITING TEAM” implică, în desfășurarea sa, pe lângă cei 21 studenți scoțieni (visiting team), studenții Universității de Arte din Târgu-Mureș, atât de la Facultatea de Arte în Limba Română (specializarea arta actorului anul I și anul II – nivel licență, specializarea teatrologie – nivel licenţă, anul II), cât și de la Facultatea de Arte în Limba Maghiară (specializarea arta actorului anul I şi II – nivel licență şi specializarea teatrologie – nivel licență, anul I şi II).

În aceste zile au loc ateliere susținute de Scott Johnston – un atelier Augusto Boal și de improvizație și Ada Milea – un atelier muzical. Sâmbătă, 5 aprilie 2014, ora 14.00, la Teatrul Studio 2.1. (Str. Frunzei, nr. 9)  vor putea fi vizionate rezultatele acestei săptămâni de schimb cultural.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE